Kort forløb (45 minutter):

Dansalon er et godt pusterum på personalekurset.

Når hjernen koger over af informationer er det godt at skifte fokus til kroppen og få iltet blodet. Danseundervisningen giver hovedet en pause og  kursisterne udfordres på dansetrin og bevægeglæde. De får set hinanden i øjnene i en ny situation, hvor der er plads til grin og snublen.

 

Længere forløb (3 timer):

Det er grænseoverskridende for mange at skulle samarbejde og kommunikere uden ord, men det er fantastisk at opleve at det kan lade sig gøre. Folk kan meget mere på et dansegulv end de selv tror og det er befriende at opleve hinanden i nye roller. Deltagerne gennemgår 3 faser: den fysiske udfordring (trinene), samarbejde omkring de koreografiske opsætning og fremførelse for et publikum.

 

” Vi skulle lære en tango på 2 timer og det føltes umiddelbart som en umulig opgave, men ved hjælp af Susannes kompetente instruktion udførte vi pludselig det umulige. Der lå en dejlig humor bag trinene og det gjorde dansen sjov at lære. Prikken over i´et var klapsalverne, da vi opførte dansen om aftenen. Det var en stor tilfredstillelse.”

Personalechef Gry Hal, BRFkredit.